maanantai 31. joulukuuta 2012

Redken

Mulla on ihanat hiukset! Ihanan sileät, kiiltävät ja helposti selvitettävät hiukset. Kiitos kuuluu ihanille uusille shampoilleni, joita suosittelen kokeiltavaksi!

Merkki on Redken. Pirun kallis Suomesta ostettuna, mutta onneksi ulkomailta tilattuna saa hieman halvemmalla. Suomessa tavara maksaa noin kolmekymppiä pullo, mutta itse käytin LookFantasticin joulukalenteritarjouksen ja ostin kolme kahden hinnalla. Hinnaksi tuli yhteensä noin 40 €, mutta sallin itselleni pienen joululahjan.

Ostin itselleni violetit pullot, eli Real Control shampoota ja hoitoainetta. Real Controlissa on sekä korjaavaa proteiinia, sekä kosteuttavia aineita. Kolmanneksi valitsin All Softin superkosteuttavan tehohoitonaamion. Ja AI ETTÄ! Jatkuvasti kun sattumalta sivallan tai haron hiuksiani, tai harjaan niitä, huomaan eron entiseen. En tiedä haluanko ikinä vaihtaa enää shampoomerkkiä.

Tutustuin Redkenin tuotteisiin kampaajakoulussa ollessani, ja siellä kävin Redkenin koulutuksenkin kahdesti. Olen siis hyvin vakuuttunut kyseisestä merkistä ja varmasti ovat kaikki, jotka sitä ovat joskus kokeilleet. Ja tämä ei ole maksettu mainos. ;)


Joululahjoista puheenollen, kovin paljon en muilta kuin itseltäni niitä saanut. Tehosekoittimen kuitenkin sain yhdeltä ystävältäni, joten nyt pääsen taas tekemään terveellisiä herkku-smoothieita. Lisäksi sain jotain pientä kuten suklaata, villasukat, sekä pinkin pörröpipon.

Pikkucissa lähti eksäni luo joulunviettoon, sillä meillä on yhteishuoltajuus. Masu-kisu on nauttinut olostaan ainoana lapsena täällä kotona.

Masu-kisu

Eilen, lauantaina kävin taas kuvauksissa tavalliseen tapaani Jannen luona. Nyt taas odottelen intopiukeana kuvasatoa muutaman viikon. Aiheena oli viime kuvaussession tapaan PVC-vaatteet, mutta otettiin myös vampyyri-, ja bikinikuvia. Ja studiossa tietenkin, uimarannoilla on tähän aikaan vuodesta vähän lunta.

Huomenna (tai no oikeastaan tänään) on uuden vuoden aatto! Juhlikaa nätisti ja muistakaa suojella eläimiä rakettien paukkeelta!

Hyvää uutta vuotta lukijani! ♥

5 kommenttia:

  1. Katselin tänää ihan mielenkiinnosta Hairstoresta Redken tuotteita ja meinasin kyllä hypätä takamukselleni kun luin suurella kirjaimilla kirjotetun hinnan 29,95e!!! Ihan jäätävä hinta :D Tekisi mieli kyllä koittaa mutta olen aika arka tilamaan tuotteita ulkomailta :/ Enkä osaisi valkoida noista kaikista ihanista Redken shampoista sitä omaa :D

    VastaaPoista
  2. Se on ihan hirveä hinta. Redkenillä on miljoona eri tuotetta ja voin auttaa sua pikkasen summaamalla niitä tähän:
    - Tumman sininen Extreme, korjaava tuote vaurioituneille hiuksille, sisältää paljon proteiinia. Sopii esim tosi vaalennetuille ja "kuolleille" hiuksille.
    - Kultainen All Soft, kosteuttaa. Sopii aikalailla kaikille hiuksille (mutta voi tehdä liukkaista hiuksista vieläkin liukkaammat.
    - Violetti Real control, sisältää korjaavaa proteiinia sekä kosteuttavia ainesosia, mielestäni kaikista paras perusshampoo. Suunniteltu alunperin latinohiuksille.
    - Punainen Color Extend. Väejätyille hiuksille, mutta kaikki Redken-tuotteet sisältävät värisuojan, joten mahdollisesti ehkä vähän "turha" tuote?
    - Ruskea Smooth Down, täydellinen silottaja paksulle pörrötukalle (esim. luonnonkiharalle).
    -Vihreä Body Full, volyymiä antava tuote, joka ei tosin tee mitään eroa tämmoselle pitkälle letille, kuten minulle. Lyhyen tukan tuote siis.
    - Turkoosi Fresh Curls, permanentille ja luonnonkiharalle, jos haluaa korostaa kikkuroitaan, eikä suinkaan silottaa.
    - Keltainen Blonde Glam, vaaleille hiuksille. Keltaisen värin ei kannata antaa hämätä, tuote ei tee tukasta keltaista. :) Taistaa sisältää pigmenttiä, niinkuin hopeashampookin, mutten nyt ole ihan täysin varma.
    - Vaaleansininen Clear moisture, tämä on nyt sitten ilmeisesti joku superkosteuttava, eli vielä enemmän kuin kultainen All Soft. En meinaa itsekään pysyä perässä. :)

    Sitten on vielä erityistuotteet hiuspohjan ongelmiin, sekä syväpuhdistava tuote. Voit katsella apua vielä täältä: http://www.redken.fi/_fi/_fi/products/franchise.aspx?catcode=AXE_HAIR^F1_Haircare&TopCat=F1_Haircare

    Voit myös valita tietty shampoon ja hoitoaineen eri tuoteperheista, esim. horjaava shampoo + kosteuttava hoitoaine.

    VastaaPoista
  3. hmmm... kuulostaa kyl mielenkiitoisilta tuotteilta :) Onko sulla ehdotusta oikeaan shamppooseen mulle, kun omaan todella kuivat vaalennetut pitkät hiukset mutta mun hiuspohja on todella rasvoittuva :/ Todella hankala kombo! Luulen, että toi All Soft (kultainen) ja Clear moisture (vaaleansininen) ovat liian silottavia hiuspuhjan rasvoittuvuuden takia. Toi Extreme (tumman sininen) ja Real Control (violetti) kuulostais aika kivoilta, vai olenko ihan väärillä jäljillä :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensiksi kysyisin miten usein peset hiuksiasi? Jos peset ne joka päivä, ne rasvoittuvat siksi, että peset niitä liian usein. Talirauhaset alkavat hädissään erittää yhä enemmän ja enemmän talia, ja sinun pitäisi päästä pois kierteestä. Tämä on yleisin syy, kun ihmiset sanovat, että heillä on rasvoittuva hiuspohja.
      Suosittelisin juuri noita mitä mainitsit. Ehkäpä voisit ottaa shampooksi Extremen, ja hoitoaineeksi All Softin. Lisäksi voisit ottaa tehohoitoaineeksi (pidetään hiuksissa 5-15 min, esim saunassa) clear moisturen. :) Esimerkiksi!

      Poista
  4. Pesen hiuksiani joka toinen tai joka kolmas päivä. Ehkä sitä voisi vielä harvemmin koittaa pestä, mutta sit alkaa näyttää hiukset jo harakanpesältä ja hiuspohja kutisee :D Toi kuulostaa kyl hyvältä ehdotukselta! Hmmm... pitää varmaan rohkaista itsensä ja koittaa tilata tuotteilta tuolta nettikaupasta :) Kiitos tosi paljon avusta! :) Tää helpotti huomattavasti valikoimisessa!

    VastaaPoista